Tjørves Tekniske er teknisk bedrift som tilbyr elektriker og rørlegger-tjenester i Agder.

Vi holder til på Lista Fly og Næringspark, Bygg 36. Bedriften ble etablert i 1950, og siden den gang har vi tilpasset oss nye tider. I dag betjener vi både privatkunder, industri og landbruk.

Tjørves Tekniske har bred kompetanse innen både elektro og vvs, og vi er i stor vekst. Vi har for tiden 12 dyktige medarbeidere hos oss.  For å dekke alle kunders behov startet vi i 2017 opp en egen røravdeling. Her har vi nå 3 dyktige rørleggere som kan sitt fag.Vi har også gode samarbeidspartnere innen ventilasjon slik at vi kan tilby våre kunder en totalpakke.For oss er det viktig med faglig dyktighet, noe som vi har opparbeidet gjennom mange års erfaring.

Våre montører yter den beste service for at våre kunder skal bli fornøyde. Vi kan tilby alt av tekniske løsninger for våre kunder på privatmarked, bedriftsmarked og landbruk. Vi jobber stadig med og utvikle oss for å kunne dekke kunders behov og best mulig løsning sluttprodukt for kunden. Vi er din lokale rørlegger og elektriker bedrift i Farsund kommune.

Les mer om bolig, industri, landbruk og rehabilitering